September 30, 2017

September 30, 2017

September 30, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Lamp voor groen in zicht

September 30, 2017

heeft voor zijn kantoor een strandje neergelegd. Dat leek ‘m wel wat; met vrienden en andere geïnteresseerden onderuit gezakt in een strandstoel naar zijn werk kijken. Dat werk bestaat uit lampen, foto’s en  zwembroeken. Wat ze gemeen hebben, is dat alles is gemaakt van iets wat er al was. Zo zijn de kleurrijke, hip ogende schoenen op de foto’s onder meer gemaakt van onderdelen van goedkope schoenen van prijsvechter Primark. De zwembroeken zijn namaak-Nikes, die Wassink rijkelijk heeft laten borduren door ambachtslui uit de buurt van de Marokkaanse stad Fez. De nep-Nikes worden geproduceerd in een grote fabriek, een dorp verderop. Wassink maakt op die manier van een massaproduct iets origineels. Bovendien wil hij met zijn ontwerp lokale rijkdom benadrukken. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
© 2017 by Wietse Mélotte
Contact
info@wietsemelotte.nl
www.wietsemelotte.nl
+31 (0)614926398
Volkelseweg 14
5405 NA  Uden
Noord-Brabant, NL