Lamp voor groen in zicht

heeft voor zijn kantoor een strandje neergelegd. Dat leek ‘m wel wat; met vrienden en andere geïnteresseerden onderuit gezakt in een strandstoel naar zijn werk kijken. Dat werk bestaat uit lampen, foto’s en zwembroeken. Wat ze gemeen hebben, is dat alles is gemaakt van iets wat er al was. Zo zijn de kleurrijke, hip ogende schoenen op de foto’s onder meer gemaakt van onderdelen van goedkope schoenen van prijsvechter Primark. De zwembroeken zijn namaak-Nikes, die Wassink rijkelijk heeft laten borduren door ambachtslui uit de buurt van de Marokkaanse stad Fez. De nep-Nikes worden geproduceerd in een grote fabriek, een dorp verderop. Wassink maakt op die manier van een massaproduct iets origineels. Bovendien wil hij met zijn ontwerp lokale rijkdom benadrukken.


Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten